logo

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΒΟΛΟΥ

Κτίριο Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας Βόλου

Σταδίου & Μανδηλαρά

Τ.Θ.1382 Τ.Κ. 38110 – ΒΟΛΟΣ

www.photovolos.gr - e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.facebook.com/photovolos

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βόλος 25/1/2024

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024, στο γραφείο της, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου, η Φωτογραφική Λέσχη Βόλου πραγματοποίησε την ετήσια γενική της συνέλευση. Ενέκρινε τις εγγραφές των νέων μελών, ενέκρινε τον απολογισμό του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τον οικονομικό απολογισμό. Συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν οι δράσεις για το 2024, του «Νοεμβρίου Φωτογραφίας» και του διαγωνισμού «Δημήτρης Λέτσιος», ο οποίος θα προκηρυχθεί εντός των ημερών και άλλες δραστηριότητες.

Στη συνέχεια διενεργήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, οι οποίες πραγματοποιούνται κάθε δύο χρόνια. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την Εφορευτική Επιτροπή το νέο Συμβούλιο συνεδρίασε και συστάθηκε σε σώμα ως εξής: Λέων Μουρτζούκος πρόεδρος, Αργύριος Ρουσογιάννης αντιπρόεδρος υπεύθυνος για την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Λέσχης, Σοφία Παπασταύρου γενική γραμματέας, Ευγενία Γεωργακάκου ταμίας, Λεωνίδας Ζωγράφος, Ελευθερία Καρασμάνογλου και Ειριάννα Πεκοπούλου - Γκολέτσου μέλη.

Οι πρώτες αποφάσεις του νέου συμβουλίου ήταν οι εξής:

  • Την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 η Φωτογραφική Λέσχη θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στις 11 πμ στον «Εξάντα», Δον Δαλεζιου 11. Στην εκδήλωση είναι καλεσμένα όλα τα μέλη και οι φίλοι της Λέσχης.

  • Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024, στις 7:30 μμ στο γραφείο της, στο Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας Βόλου Σταδίου & Μανδηλαρά, η Λέσχη θα υποδεχθεί τα νέα μέλη της που θα παρουσιάσουν δείγμα της δουλειάς τους. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

  • Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024, στις 7:30 μμ στο γραφείο της, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου Σταδίου & Μανδηλαρά, ο φωτογράφος Γαρύφαλλος Γανωτόπουλος θα παρουσιάσει τμήμα της δουλειάς του. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.