"Η Φωτογραφική Λέσχη Βόλου ... παίζει CITYgories: Όνομα - Ζώο - Φυτό στο δρόμο!"

Όλοι γνωρίζουμε από τα μαθητικά μας χρόνια το παιχνίδι λέξεων "'Όνομα - Ζώο - Φυτό". Τι συμβαίνει όμως όταν η τεχνολογία και ο φυσικός χώρος μπαίνουν και αυτά στο παιχνίδι; Το βραβευμένο παιχνίδι CITYgories που σχεδίασε η ομάδα bIZZ  (αποτελούμενη από τις Αλεξάνδρα και Ελένη Κολοβού) αποτελεί τη χωρο-ευαίσθητη εκδοχή του κλασσικού παιχνιδιού στο οποίο οι παίκτες καλούνται να ανακαλύψουν και να φωτογραφίσουν τις λέξεις που "κρύβονται" στο χώρο της πόλης για κάθε μια από τις κατηγορίες του παιχνιδιού.
 
Την ερχόμενη Τετάρτη 18 Μαρτίου, στις 20.00, στην πλατεία του Αγίου Νικολάου στο Βόλο, η Φωτογραφική Λέσχη Βόλου καλεί τα μέλη της αλλά και κατοίκους της πόλης γι’ αυτό το τόσο διαφορετικό παιχνίδι που υπόσχεται  δυνατές εμπειρίες και συγκινήσεις. Να έχετε μαζί σας τις φωτογραφικές σας μηχανές (οι φωτογράφοι), αλλά και tabletsή και τα ipad σας. Το εγχείρημα της βραδιάς αυτής θα συντονίσει ο Λευτέρης Πλαβός.

Περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: http://citygoriesgame.com/ και στη σελίδα του παιχνιδιού στο Facebook https://www.facebook.com/pages/CITYgories/385954218140922.