4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φωτογραφίας  «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΤΣΙΟΣ»
ΘΕΜΑ:  «Η Ελλάδα που αγαπάμε».

Η Ελλάδα που αγαπάμε, ένα θέμα - πρόκληση για το βλέμμα μας και τον φακό μας. Το να φωτογραφήσουμε αυτό που αγαπάμε γίνεται πολλές φορές δύσκολο, ιδιαίτερα όταν μας πληγώνει. Το εγχείρημα της φωτογράφησης γίνεται ένας εσωτερικός διάλογος που προσπαθεί να ανιχνεύσει πρώτα και στη συνέχεια να παρουσιάσει αυτό που κοιμάται ή κρύβεται κάτω από την επιφάνεια των ανθρώπων και των πραγμάτων. Καλούμαστε λοιπόν να απεικονίσουμε αυτήν την ιδιαίτερη σχέση αγάπης που συνδέει τον άνθρωπο, είτε με τον προσωπικό του χώρο είτε με τον δημόσιο, δηλαδή τον θετικό τρόπο αλληλεπίδρασης του ανθρώπου με τον χώρο και τη ζωή.


Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλλει έως τέσσερα (4) έργα συνολικά έγχρωμα ή ασπρόμαυρα σε έντυπη μορφή, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 05-10-2012, σύμφωνα με τους όρους του Διαγωνισμού. Θα απονεμηθούν τρία βραβεία, τρεις έπαινοι και αριθμός αναρτήσεων, ο οποίος θα αποφασιστεί από την Κριτική Επιτροπή του Διαγωνισμού.
1o βραβείο: Φιλοξενία έξι διανυκτερεύσεων με πρωινό για δύο άτομα στο Ξενοδοχείο Park Hotel.
2o βραβείο: Φιλοξενία τεσσάρων διανυκτερεύσεων με πρωινό για δύο άτομα στο Ξενοδοχείο Park Hotel.
3o βραβείο: Φιλοξενία δύο διανυκτερεύσεων με πρωινό για δύο άτομα στο ΞενοδοχείοPark Hotel.
Τα βραβεία είναι ευγενική χορηγία της Διεύθυνσης του Park Hotel (4*), το οποίο βρίσκεται στο παραλιακό πάρκο του Βόλου (www.amhotels.gr).

Οι έπαινοι θα συνοδεύονται από αναμνηστικά δώρα και οι αναρτήσεις από αναμνηστικά διπλώματα.
Οι διακριθείσες φωτογραφίες θα εκτεθούν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Νοέμβριος Φωτογραφίας 2012». Την ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης, θα πραγματοποιηθεί και η απονομή των βραβείων του Διαγωνισμού.