logo

Την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022, στις 17:30, πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση της Φωτογραφικής Λέσχης Βόλου, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας. Μετά από γόνιμο διάλογο και σειρά προτάσεων για νέες δράσης της Λέσχης, εγκρίθηκε ο απολογισμός πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου για το 2020-2021 και ο προγραμματισμός δράσεων για το 2022 καθώς και ο οικονομικός απολογισμός του 2020-2021 και ο προϋπολογισμός του 2022. (Η Γενική Συνέλευση του Ιανουαρίου του 2021 είχε ματαιωθεί λόγω των υγειονομικών μέτρων).

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής της Λέσχης.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, σε συνεδρίασή του μετά το πέρας των εκλογών, συστάθηκε σε σώμα ως εξής: πρόεδρος: Λέων Μουρτζούκος, αντιπρόεδρος: Λεωνίδας Ζωγράφος, γενικός γραμματέας: Αντώνιος Παναγιώτου, ταμίας: Ευγενία Γεωργακάκου, μέλη: Ελευθερία Καρασμάνογλου, Ειριάννα Πεκοπούλου - Γκολέτσου και Αργύριος Ρουσογιάννης ο οποίος και ορίστηκε υπεύθυνος της ιστοσελίδας και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της Λέσχης.

Στη νέα εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι: Κωνσταντίνος Ζούβας, Ιωάννης Κοϊνάκης και Σοφία Παπασταύρου.