Εισαγωγή

Next

Αυτό το έγγραφο (αρχείο βοήθειας) απευθύνεται στα Μέλη της Φωτογραφικής Λέσχης Βόλου και περιλαμβάνει πληροφορίες για τη διαχείριση του προσωπικού τους χώρου στον ιστότοπο της Λέσχης.


Ιδίως οι μη γνώστες των τεχνολογιών διαδικτύου παρακαλούνται θερμά να διαβάσουν μια φορά από την αρχή με τη σειρά τα περιεχόμενα αυτού του εγγράφου.


Η παρακάτω ενότητα Ενημέρωση αρχείου βοήθειας δείχνει χρονολογικά τις αλλαγές που έχουν γίνει στο αρχείο αυτό, ώστε κάθε φορά που το επισκέπτεσαι να γνωρίζεις τι έχει αλλάξει.


Ενημέρωση αρχείου βοήθειας18/12/2015 - Διορθώθηκε το θέμα με το μήκος του ονόματος χρήστη στο Εκθετήριο (βγαίνει κανονικά, μέχρι 127 χαρακτήρες μήκος).

11/12/2015 - Ολοκληρώθηκε και η βοήθεια χρήσης για τη βασική σελίδα.

2/12/2015 - Ολοκληρώθηκε το στήσιμο και η βοήθεια χρήσης για το Εκθετήριο. Τα Μέλη μπορούν να μπαίνουν κανονικά και να ανεβάσουν το υλικό τους στην γκαλερί τους. Και η βασική σελίδα έχει γίνει, μένει να ολοκληρωθεί η βοήθεια για τη χρήση της Σελίδας Μέλους. Αναμένεται μέχρι μέσα Δεκεμβρίου να έχει ολοκληρωθεί και αυτό. ;-)Created with the Personal Edition of HelpNDoc: Single source CHM, PDF, DOC and HTML Help creation